Onze missie

leven is genieten!

Wij zouden graag mensen willen helpen een waardevol en levenslustig leven te leiden. Waarbij genieten van het leven erg belangrijk is. Geld maakt niet gelukkig, maar het is wel fijn als je het hebt. Fijn om te hebben zodat je aan de eerste levensbehoeften kunt voldoen. Een dak boven je hoofd, zonder de angst en onzekerheid dat je uit je huis wordt gezet of wordt afgesloten van water en energie. Dat je de middelen hebt om iedere dag een gezonde maaltijd te bereiden voor jezelf en/of je gezin. Dat je je leven kunt laten opbloeien! Financiële zelfredzaamheid is de basis voor waardigheid en zelfrespect. Dat is waar wij voor staan! Want ieder mens verdient een gelukkig en (financieel) zorgeloos leven.

Finantes denkt mee!

Wilt u uw financiën graag uitbesteden?
Om welke reden dan ook kan het fijn zijn zelf niet meer naar uw financiën te hoeven omkijken en toch weten dat alles goed geregeld wordt.  Budgetbeheer is dan de ideale oplossing, met of zonder schulden.
Budgetbeheer is maatwerk, dus er is voor iedereen een passend pakket..
CONTACT
Bereikbaarheid
maandag t/m donderdag
09:00-12:00 uur
info@finantes.nl
Bezoekadres: 
Mauritslaan 49, 6129 EL Urmond
KvK: 71553444
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram